FÜSTÖK

Füst és füstbomba tűzijáték – A nappali szórakozás kihagyhatatlan kelléke!

Rengeteg ember számára a füst tűzijáték és a füstbomba tűzijáték tartozik a legélvezetesebb tűzijáték fajták közé. A füstbomba termékeket nem azért tervezték, hogy felrobbanjanak, azonban napjainkban rengeteg olyan változat létezik, amelyek hajlamosok felrobbanni, majd füstöt eregetni magukból.

Abból adódóan, hogy az éjszaka folyamán nem annyira könnyű meglátni a füstöt, a legtöbb füstbomba terméket leginkább nappali időben érdemes használni. Az egyes füstök által kibocsátott füst mennyisége a méretétől és típusától függően változik.

Füstök és füstbombák népszerű változatai és használatuk módja

A füstbombák kettő elterjedt és népszerű változatra oszthatók. Ezek a változatok a hengeres füstgránátok és a színezett füstgolyók. A manapság beszerezhető füstbombák közül rengeteg egyéb színben is elérhető.

Akadnak olcsóbb változatok, amelyek csupán néhány másodperc erejéig bocsátanak ki füstöt a meggyújtást követően, ezzel párhuzamosan pedig természetesen vannak drágább változatok is, amelyek drágábbak ugyan, de lényegesen hosszabb ideig bocsátják ki a füstöt. Színes füst tűzijátékok is beszerezhetőek, amelyek különböző színű füstöt bocsátanak ki.

A füstbombák égése során színes sűrű füstfelhő keletkezik. Nem csupán az airsoft és a paintball játékok során alkalmasak, hanem szórakoztatás és élményszerzés szempontjából is tökéletesek. Ha szereti az igazán hangulatos füstöt, akkor nálunk jó helyen keresgél!

Füstös szórakozást biztosítunk füst és füstbomba tűzijáték termékeinkkel, bármilyen alkalom esetében!