FÜSTÖK, FÜSTBOMBÁK

Füst tűzijáték és füstbomba tűzijáték – A nappali szórakozás kihagyhatatlan kellékei!

Füstök, füstbombák: Rengeteg ember számára a füst tűzijáték és a füstbomba tűzijáték tartozik a legélvezetesebb tűzijáték fajták közé. A füstbomba termékeket nem azért tervezték, hogy felrobbanjanak, azonban napjainkban rengeteg olyan változat létezik, amelyek hajlamosok felrobbanni, majd füstöt eregetni magukból.

Abból adódóan, hogy az éjszaka folyamán nem annyira könnyű meglátni a füstöt, a legtöbb füstbomba terméket leginkább nappali időben érdemes használni. Az egyes füstök által kibocsátott füst mennyisége a méretétől és típusától függően változik.

füst tűzijáték, füstbomba tűzijáték, füst tűzijátékok, füstbomba tűzijátékok egész évben!

Füstök és füstbombák népszerű változatai

A füstbombák kettő elterjedt és népszerű változatra oszthatók. Ezek a változatok a hengeres füstgránátok és a színezett füstgolyók. A manapság beszerezhető füstbombák közül rengeteg egyéb színben is elérhető.

Füstbomba, füstök, füstbombák – Minden, amit tudnod kell a működésükről!

A füstök, füstbombák már nem annyira számítanak klasszikus tűzijátékoknak, azonban mégis ezek közé soroljuk őket. A füstök a legtöbb esetben vagy egy kis golyó, vagy valamilyen hengeres testbe vannak zárva. A kis golyóktól nagy csodákat ne várjunk, maximum pár másodpercnyi füstölést.

Azonban a hengeres testbe zárt füstbombák azért ennél már többre képesek. Minél nagyon a henger, annál hosszabb, erőteljesebb füstre számíthatunk a füst tűzijáték során. A füstök jellemző működési idejük egészen 40 másodperctől akár 2-3 percig is eltarthat. A legtöbbször előforduló színek közé tartoznak a fehér, fekete, kék, zöld, piros, narancs, lila füstök, füstbombák.

füstbomba, füstbombák, füstbomba tűzijáték, füstök, füst tűzijáték

Füst és füstbomba általi szórakozás egész évben!

Akadnak olcsóbb változatok, amelyek csupán néhány másodperc erejéig bocsátanak ki füstöt a meggyújtást követően, ezzel párhuzamosan pedig természetesen vannak drágább változatok is, amelyek drágábbak ugyan, de lényegesen hosszabb ideig bocsátják ki a füstöt. Színes füst tűzijátékok is beszerezhetőek, amelyek különböző színű füstöt bocsátanak ki.

A füstbombák égése során színes sűrű füstfelhő keletkezik. Nem csupán az airsoft és a paintball játékok során alkalmasak, hanem szórakoztatás és élményszerzés szempontjából is tökéletesek. Ha szereti az igazán hangulatos füstöt, akkor nálunk jó helyen keresgél!

Füstös szórakozást biztosítunk füst tűzijáték és füstbomba tűzijáték termékeinkkel, bármilyen alkalom esetében!

füst, füstök, füstbomba, füstbombák, füst tűzijáték, füstbomba tűzijáték