LÉGIBOMBA, LÉGI BOMBÁK

Légibomba tűzijáték, Légibombák

A légibomba a legtöbb esetben egy gömb vagy henger alakú termék, legfőképpen fényhatású csillagokkal a belsejében, amelyek a nagy légibomba tűzijátékok alapvető termékei közé tartoznak. Az átmérőjük általában 30 és 400 mm közé esik, azonban azt fontos tudni, hogy az 50 mm-nél nagyobb átmérővel rendelkező légibombák már csak szakképzett pirotechnikus alkalmazhatja, és ő is csupán engedéllyel a birtokában.

légibomba, légibombák, akciós légibomba árak egész évben!

Légibombák – mit is kell tudni róluk?

A légibombák kettő részből állnak. Az egyik részük az úgynevezett lökő rész, amely a legtöbb esetben henger formát ölt, amely az indítása során mindig alul kell, hogy legyen a vetőcsőben, amely felett pedig az általában gömb vagy hengeres alakkal rendelkező, de a lökőnél jelentősen vastagabb bombatest található.

A légibomba gyújtószála minden esetben az alsó, lökő részhez csatlakozik, hiszen az robban majd először, és az fogja kivetni a bombatestet a vetőcsőből.

Létezik úgynevezett emeletes típusa is, ahol az alsó, lökő rész felett kettő, három vagy akár még négy gömb alakú bomba is van, amelyek egymás után fognak felrobbanni a magasban. Az ilyen fajta, egybeszerelt emeletes légibombák a fellövés szempontjából egy darab terméknek minősülnek.

Légibomba termékeink tökéletes választást nyújtanak bármely eseményhez!

légibomba, légibombák, légibomba tűzijáték, légibomba tűzijátékok

Weboldalkészítés: Navisoft Hungary Kft.