SZIKRASZÖKŐKÚT TŰZIJÁTÉK

Szikraszökőkutak, Szikraszökőkút tűzijáték – biztonságos, mégis gyönyörű!

Ha egy olyan tűzijáték termékeket keres, amelyek viszonylag biztonságosak és nem is kerülnek rengeteg pénzbe, akkor a szikraszökőkút tűzijáték lehet a legjobb választás az Ön számára!

Mint a nevükből is adódik, a szikraszökőkutak szikrákat szórnak. A legtöbb esetben hengeres, vagy kúpos formában elérhetőek. A hengeres szikraszökőkutak esetében a „szikraszórás” elejétől a végéig állandó magasságú, amíg a kúpos kivitelnél kezdetben alacsonyabb, majd fokozatosan emelkedik, és a végére éri el a teljes magasságot.

A különböző magaságokkal rendelkező szikraszökőkút vulkán és gejzír lángja elkápráztatja mind a gyermekeit, és Önt is! De beszerezhetőek olyan, gyermekek számára legmegfelelőbb szikraszökőkutak is, amelyeket már 15 éves kortól megvásárolhatják, de természetesen vannak felnőtteknek szánt szikraszökőkutak is. A szikraszökőkút termékekkel kapcsolatban bármikor segíthetünk Önnek a választásban és ha még bármilyen kérdése lenne, bátran forduljon vele hozzánk.

A szikraszökőkutak, szikraszökőkút tüzijátékok működése

A kapható szikraszökőkutak nagy hányada alapvetően kúp alakkal rendelkezik. Csupán csak leülnek a földre, és a kilövésük folyamán rengeteg szikrát kezdenek kibocsátani a készülék körül. Egyes szikraszökőkutak még színes szikrákat is kieresztenek magukból, amely ad egy kis stílust a részére.

A szikraszökőkút tűzijátékok csupán korlátozott magasságig repülnek, ezért mondhatóak viszonylag biztonságosnak. A szikrák a legtöbb esetben néhány másodpercig tartanak, mire a szikraszökőkút tűzijáték teljesen kialszik.

A szikraszökőkút tűzijáték helyes használata

HOGYAN IS KELL HASZNÁLNI?

Először is, helyezzük a szikraszökőkút terméket egy sima, nem éghető felületre. A tetején található gyújtózsinórt szabadítsuk ki a védőpapír alól, ezután pedig oldalt állva gyújtsuk meg. A szikraszökőkút működéséhez egy kisebb hely is elegendő, amely a kisebb termékek esetében lehet akár 1 m, de a nagyobb szikraszökőkutak esetében pedig 8 méter. Amennyiben recsegő effektet nem tartalmaznak, működésük lényegesen csendesebb, mint a nagy magasságban bontó szikraszökőkút termékeknél.

Szikraszökőkutak – Melyiket válasszam?

A legjellemzőbb ls legközkedveltebb látványelemek, amelyeket alkalmaznak és előnyben részesítenek a szikraszökőkút terméktípusnál, azok az ezüst szikraesők, ezüst szikraesők kombinálva színes gömbökkel, vagy recsegőkkel, továbbá ugyanezek a variációk akár arany színben is.

Szikraszökőkút, Szikraszökőkút tűzijáték – Szórakozzon halkan!  

A szikraszökőkutak ideálisak azon szülők részére, akik enyhe, egyszerű tűzijáték után kutatnak, amelyet gyerekeikkel együtt használhatnak, anélkül, hogy ártalmat okoznának. Aki nem részesíti előnyben a hangos zajjal együtt járó tűzijátékokat, akkor az a személy a szikraszökőkutakat is kedvelni fogja.

A szikraszökőkút tűzijátékok feldobhatják akár a kültéri események, születésnapok hangulatát is, hiszen a gyönyörű látványtól mindenkinek jobb kedve lesz. Reméljük , hogy megtalálja a legmegfelelőbb szikraszökőkút terméket!

szikraszökőkút, szikraszökőkutak, szikraszökőkút tűzijáték, akciós szikraszökőkút árak egész évben!

Rendeld meg most kedvencedet egész évben akciósan!