Vadriasztó és petárda

Pirotechnikai eszközök értékesítésével foglalkozó cégünk számára nagyon fontos a nézőközönség és a vásárlók biztonsága, a vadriasztók és petárdák környezetének megvédése, és természetesen a kedvező petárda árak biztosítása. Az életveszélyes balesetek elkerülése miatt a kínált petárda és vadriasztó tűzijáték eszközeink használata természetesen speciális és szabályokhoz kötött, ezért a gyártásuk erre a célra kivitelezett, erős és repeszmentes üvegszálas vetőcsövek használatával történik.

Vadriasztó és petárda – fontos tudnivalók

A petárdák különböző hangokat képeznek, a kisebb, halkabb és visszafogottabb robbanástól, egészen a hangos detonációig. A petárda és vadriasztó termékek használata során nagyon lényeges és szem előtt tartandó tényező az óvatosság és az elővigyázatosság, legfőképpen a petárdák esetében. A petárdák a szilveszter, születésnapok és esküvők ünneplésén kívül az állatok elijesztésére is megfelelő módszerként alkalmazhatóak, ebben az esetben pedig már a vadriasztó termékekről beszélünk.

A petárda telepek és a szőnyeg petárdák több petárdából tevődnek össze, amelyek fokozatosan egymás után fognak robbanni. Néhány típusú szőnyeg petárda robbanása lövöldözéshez viszonyítható és hasonlítható hangeffektust eredményez.

Hatalmas nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban a petárdák, azonban azt fontos tudni, hogy a petárda használatát rendeletben szabályozzák. De ne keseredjen el, hiszen több száz petárda típus beszerezhető kereskedelmi forgalomban.

A petárda célja, hogy hatalmas hanggal felrobbanjon és mindenki figyelmét felkeltse, éppen ezért ..

Hangos szórakozást kívánunk petárdák és vadriasztó tűzijáték készletünkkel minden vásárlónak!