Vadriasztó és petárda

Petárda tűzijáték egész évben!

Petárdák és vadriasztók értékesítésével foglalkozó cégünk számára nagyon fontos a nézőközönség és a vásárlók biztonsága, a vadriasztók és petárdák környezetének megvédése, és természetesen a kedvező petárda árak biztosítása. Az életveszélyes balesetek elkerülése miatt a kínált petárda és vadriasztó tűzijáték eszközeink használata természetesen speciális és szabályokhoz kötött, ezért a gyártásuk erre a célra kivitelezett, erős és repeszmentes üvegszálas vetőcsövek használatával történik.

A petárdák és vadriasztók úgynevezett hang generátorok a legismertebb termékek közé tartoznak a tűzijáték piacán.

Vadriasztó és petárda – fontos tudnivalók

A petárdák különböző hangokat képeznek, a kisebb, halkabb és visszafogottabb robbanástól, egészen a hangos detonációig. A petárda és vadriasztó termékek használata során nagyon lényeges és szem előtt tartandó tényező az óvatosság és az elővigyázatosság, legfőképpen a petárdák esetében.

A petárdák a szilveszter, születésnapok és esküvők ünneplésén kívül az állatok elijesztésére is megfelelő módszerként alkalmazhatóak, ebben az esetben pedig már a vadriasztó termékekről beszélünk.

Petárdák és vadriasztók vásárlása egész évben!

A petárda telepek és a szőnyeg petárdák több petárdából tevődnek össze, amelyek fokozatosan egymás után fognak robbanni. Néhány típusú szőnyeg petárda robbanása lövöldözéshez viszonyítható és hasonlítható hangeffektust eredményez.

Hatalmas nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban a petárdák, azonban azt fontos tudni, hogy a petárda használatát rendeletben szabályozzák. De ne keseredjen el, hiszen több száz petárda típus beszerezhető kereskedelmi forgalomban.

petárda, petárda tűzijáték, petárda tűzijátékok

Petárdák – Mi is az a petárda? 

A petárda egy pirotechnikai eszköz, pontosabban egy kínai találmány. A petárdák esetében a kezdetben vékony bambuszszár-szeleteket töltöttek meg lőporral, amelynek végét egy rövid kanóccal látták el.

A petárdák jellemző effektusa a robbanás, hangos és nagy hang kíséretével. A petárdák hanghatásukat tekintve több fajta csoportba is sorolhatóak. Tipikus értékeik a 60 decibeles, 80 decibeles és a 120 decibeles petárda

vadriasztó, vadriasztók, vadriasztó árak

Petárda – Hogyan kell használni? 

A dörzsölésre érzékeny petárda fejet gyufásdobozon meggyújtjuk és szilárd, száraz alapzatra dobjuk minimum 5 méter távolságra és legalább 5 méterre gyúlékony anyagoktól, személyektől és állatoktól. A petárda működése a gyújtást követően 3-6 másodperccel késleltetésnyire következik be. A petárda csak szabadban használható! 
petárda, petárdák, petárda tűzijáték, petárda árak

Petárda tűzijáték – Ha helyettesíteni szeretnéd

A petárdák helyett választhatod egész évben használható valamennyi, elsősorban apró, földi effekteket tartalmazó tűzijáték, rakéta, tűzijáték telepek, római gyertyák, füstbomba termékeinket is. 
 
A petárda célja, hogy hatalmas hanggal felrobbanjon és mindenki figyelmét felkeltse, éppen ezért ..

Hangos szórakozást kívánunk petárda és vadriasztó készletünkkel minden vásárlónak!

petárda, petárdák, petárda árak, vadriasztó, vadriasztók, vadriasztó árak