Vadriasztó és petárda

Vadriasztó, Petárda tűzijáték egész évben!

Petárdák és vadriasztók értékesítésével foglalkozó cégünk számára nagyon fontos a nézőközönség és a vásárlók biztonsága, a vadriasztók és petárdák környezetének megvédése, és természetesen a kedvező petárda árak biztosítása. Az életveszélyes balesetek elkerülése miatt a kínált petárda és vadriasztó tűzijáték eszközeink használata természetesen speciális és szabályokhoz kötött, ezért a gyártásuk erre a célra kivitelezett, erős és repeszmentes üvegszálas vetőcsövek használatával történik.

A petárdák és vadriasztók úgynevezett hang generátorok a legismertebb termékek közé tartoznak a tűzijáték piacán.

Vadriasztó és petárda – fontos tudnivalók

A petárdák különböző hangokat képeznek, a kisebb, halkabb és visszafogottabb robbanástól, egészen a hangos detonációig. A petárda és vadriasztó termékek használata során nagyon lényeges és szem előtt tartandó tényező az óvatosság és az elővigyázatosság, legfőképpen a petárdák esetében.

A petárdák a szilveszter, születésnapok és esküvők ünneplésén kívül az állatok elijesztésére is megfelelő módszerként alkalmazhatóak, ebben az esetben pedig már a vadriasztó termékekről beszélünk.

Petárdák és vadriasztók vásárlása egész évben!

A petárda telepek és a szőnyeg petárdák több petárdából tevődnek össze, amelyek fokozatosan egymás után fognak robbanni. Néhány típusú szőnyeg petárda robbanása lövöldözéshez viszonyítható és hasonlítható hangeffektust eredményez.

Hatalmas nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban a petárdák, azonban azt fontos tudni, hogy a petárda használatát rendeletben szabályozzák. De ne keseredjen el, hiszen több száz petárda típus beszerezhető kereskedelmi forgalomban.

petárda, petárda tűzijáték, petárda tűzijátékok

Petárdák – Mi is az a petárda?

A petárda egy pirotechnikai eszköz, pontosabban egy kínai találmány. A petárdák esetében a kezdetben vékony bambuszszár-szeleteket töltöttek meg lőporral, amelynek végét egy rövid kanóccal látták el.

A petárdák jellemző effektusa a robbanás, hangos és nagy hang kíséretével. A petárdák hanghatásukat tekintve több fajta csoportba is sorolhatóak. Tipikus értékeik a 60 decibeles, 80 decibeles és a 120 decibeles petárda.

vadriasztó, vadriasztók, vadriasztó árak

Vadriasztók, Petárdák – Hogyan kell használni?

A dörzsölésre érzékeny petárda fejet gyufásdobozon meggyújtjuk és szilárd, száraz alapzatra dobjuk minimum 5 méter távolságra és legalább 5 méterre gyúlékony anyagoktól, személyektől és állatoktól. A petárda működése a gyújtást követően 3-6 másodperccel késleltetésnyire következik be. A petárda csak szabadban használható!
petárda, petárdák, petárda tűzijáték, petárda árak

Vadriasztó, Petárda tűzijáték – Ha helyettesíteni szeretnéd

A petárdák helyett választhatod egész évben használható valamennyi, elsősorban apró, földi effekteket tartalmazó tűzijáték, rakéta, tűzijáték telepek, római gyertyák, füstbomba termékeinket is.

A petárda célja, hogy hatalmas hanggal felrobbanjon és mindenki figyelmét felkeltse, éppen ezért ..

Hangos szórakozást kívánunk petárda és vadriasztó készletünkkel minden vásárlónak!

petárda, petárdák, petárda árak, vadriasztó, vadriasztók, vadriasztó árak
Weboldalkészítés: Navisoft Hungary Kft.