RÓMAI GYERTYÁK, RÓMAI GYERTYA TŰZIJÁTÉK

Római gyertya tűzijáték – Színes látvány, túlnyomó hang nélkül!

A római gyertya tűzijáték a hagyományos pirotechnikai eszközök közé tartoznak. A római gyertyák bizonyos papírcsőből kiröppenő lövedékek, amelyek világíthatnak, pattoghatnak vagy robbanhatnak, ennek köszönhetően pedig minden gyerek arcára mosolyt csalnak.

A római gyertya termékeket a tűzijátékok részeként is felhasználják, hiszen könnyedén állítható a kilövési irányuk és szögük. A lövések száma a római gyertya fajtájától függ, ez az érték a legtöbb esetben körülbelül 10 és 20 lövés között mozog.

Minél vastagabb a római gyertya csövének a mérete, annál több a pirotechnikai elegyet tartalmaz, ezáltal pedig sokkal nagyobb látványra számíthatunk.

római gyertya, római gyertyák, akciós római gyertya árak egész évben!

Római gyertyák – pontos működésük és használatuk

Mint azt már említettük, a római gyertya egy papírcső, amely lángoló golyókat lő ki a cső egyik végéből. A legtöbb római gyertya 5 vagy annál még több golyóval rendelkezik. A római gyertyákat sosem szabad kézben tartani, ezzel ellentétben mindig biztonságosan be kell ültetni őket a földbe, távol tartva őket az emberektől és a gyúlékony tárgyaktól.

A római gyertya tűzijáték lövésének egyik legjobb módja, ha beszerzünk egy pár literes, nagyobb vödröt, és megtöltjük macskaalommal. Majd ebbe könnyedén bele lehet helyezni a római gyertyákat, és biztonságosan lehet őket lőni.

A római gyertyák esetében egy vetőcsőből indul el a sok, apró bomba. Vastag papírburkolattal rendelkezik, az alján pedig egy tömörített agyag található, amely ellenáll majd a robbanás okozta nyomásnak. Ezt pedig a lökő töltet követi, amely azt biztosítja, hogy a felette lévő effektet a magasba repítse. Így ismétlődik a felépítés sorba, a bombákat pedig fűrészporos fojtás választja el egymástól és csupán egy pár másodperces késleltető köti őket össze.

A római gyertyákat minden esetben rögzíteni szükséges a karóhoz, oszlophoz, vagy bármely egyéb, stabil tárgyhoz úgy, hogy a gyújtószálas vége legyen felül, hiszen a római gyertya azon a végén löki ki magából az apró bombákat, ahol a gyújtózsinór kijön belőle. Léteznek persze több lövéses római gyertyák is, amelyek lehetnek akár öt, tíz vagy húsz, de akár ennél több effektet tartalmazó római gyertya tűzijáték is beszerezhető.

Római gyertya római gyertya tűzijátékok – Hanggal és effektekkel társuló látvány!

A római gyertyák belsejében található kis csillagok ugyanúgy viselkednek, mint a bombák, vagy a telepekben található apró csillagok. Az összetételük alapján hangot is adhatnak ki, ilyen hangok lehetnek, hogy recseghetnek, fütyülhetnek, csóvát húzhatnak, de lehetnek ezek az effektek akár színváltósak is.

 A kisebb kaliberű római gyertyák szerényebb csillagokat, színes gömböket, vagy csóvákat lőnek. A nagyobb római gyertyák azonban akár változatos effekteket tartalmazhatnak, amelyek durranva, gyönyörű csillagokat bontanak az égen.

Ha Ön is a színes és csodálatos látványt részesíti előnyben a hanggal szemben, akkor válassza a római gyertyákat! Bízzunk abban, hogy termékeink örömet szereznek Önnek és családjának, barátainak!

Weboldalkészítés: Navisoft Hungary Kft.