TŰZIJÁTÉK TELEPEK

Tűzijáték telep – Élmény ajándék egész évben!

Tűzijáték telepek: A tűzijátékot szinte minden ember szereti, de csak kevesen vannak azzal tisztában, hogy egy évben nem csak csupán egyszer, szilveszter estéjén élvezhetjük a tűzijáték telepek által nyújtott csodát, hanem bármikor, legyen szó akár egy születésnapról, buliról, esküvőről. Tűzijáték telep termékeink segítségével bármelyik szürke hétköznapot emlékezetessé varázsolhatja!

A tűzijáték telepek fontos tudnivalói

A tűzijáték telep termékeink egyetlen biztosítékkal rendelkeznek, amely aztán egymást követően több csőből lő ki. A tűzijáték telepek különféle effektekkel rendelkezhetnek, beleértve a fűzfát, halakat, szíveket, virágcsokrokat, üstökösöket és egyéb csodálatos látványt nyújtó elemeket. A tűzijáték telepek a legnépszerűbb, legkeresettebb termékek közé tudjuk sorolni a petárdák, rakéták és római gyertyák mellett.

Tűzijáték telep – Varázsoljon emlékezetessé bármilyen alkalmat!

A tűzijáték telepek több kisebb méretű csőből állnak össze, amelyek mindegyike egy-egy effektet tartalmaz, és ezeket a csöveket késleltetők kötik össze, hogy minél hosszabb, akár még 2 perces látványt is biztosíthassunk számunkra.

A tűzijáték telep használata

A tűzijáték telep termékeinket használat előtt és során minden esetben sík talajra szükséges helyezni, és gondoskodni kell a stabil helyzetéről is. Akár kövek, faágak, téglák segítségével, minden oldalon ki kell támasztani, hogy a használata során a nagy nyomás következtében még véletlenül se boruljon fel.

A tűzijáték telepek csöveit összekötő szál minden esetben ki van vezetve valamelyik oldalon, ezt szükséges majd meggyújtani. A gyújtást követően a gyújtószál beég az első csőbe, és először is begyújtja az adott kis csőben található lökő töltetet, amely ennek következtében kilöki majd az effektet a csőből, utána pedig tovább viszi a lángot a második, harmadik és a sokadik csőbe is, és indítja el sorozatosan a tűzijáték telep effektjeit

A tűzijáték telepeket összekötő kis csövecskék átmérője változatos, a legtöbb esetben a gyártók 20 és 50 közötti mm-el dolgoznak, de ennél persze lényegesen nagyobbal is találkozhatunk. A tűzijáték telepek lövésszáma is különböző lehet, ez a döntés rajtunk áll, hiszen az 5-10 lövésestől akár az 500 lövésesig rettentően széles skálán mozognak.

Tűzijáték áruházunkban a tűzijáték telep minden méretben, változatban és kaliberben beszerezhetőek, költséghatékony tűzijáték telepek árak mellett!

tűzijáték telep, tűzijáték telepek, akciós tűzijáték telep árak egész évben!
Weboldalkészítés: Navisoft Hungary Kft.